Numatic DTK -10, Multimop mopset

Productnr.: SGE-628119

€ 99,08
(1 stuk(s) = € 99,08)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic DTK -10, Multimop mopset

Schoonmaakgroothandel Emmen is verheugd om de Numatic DTK-10 Multimop Mopset aan te bieden. Deze complete set is ontworpen om je vloeren op een efficiënte en grondige manier schoon te maken met behulp van hoogwaardige materialen.


Waarom kiezen voor de Numatic DTK-10 Multimop Mopset:


1. Efficiënte Reiniging: De DTK-10 is uitgerust met een multifunctionele mop die geschikt is voor verschillende soorten vloeren. Of het nu gaat om harde vloeren, tegels, laminaat of zelfs tapijt, deze mopset kan het aan.

2. Gebruiksvriendelijk Ontwerp: De set wordt geleverd met een ergonomische mopsteel en een handige mopemmer, waardoor schoonmaken eenvoudig en comfortabel wordt.

3. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn duurzame producten, en de DTK-10 is daarop geen uitzondering. Je kunt rekenen op jarenlang gebruik zonder compromissen op kwaliteit.

4. Veelzijdigheid: Of je nu een professionele schoonmaker bent of gewoon je huis schoon wilt houden, de Numatic DTK-10 is geschikt voor zowel kleine als grote schoonmaakklussen.


Optimaliseer je Vloerreiniging met de Numatic DTK-10 Multimop Mopset!


De Numatic DTK-10 Multimop Mopset is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige en betrouwbare schoonmaakoplossing.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid van deze hoogwaardige mopset.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

Neem gerust contact met ons op, en wij assisteren je graag. Kies voor gemak en effectiviteit met de Numatic DTK-10 Multimop Mopset bij Schoonmaakgroothandel Emmen!