Numatic DTK-9, Twist mopset

Productnr.: SGE-628192

€ 31,89
(1 stuk(s) = € 31,89)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic DTK-9, Twist mopset

Schoonmaakgroothandel Emmen is verheugd om de Numatic DTK-9 Twist Mopset aan te bieden. Deze complete set is ontworpen om je vloeren snel en grondig schoon te maken met behulp van hoogwaardige materialen en innovatieve technologie.


Waarom kiezen voor de Numatic DTK-9 Twist Mopset:


1. Efficiënte Reiniging: De DTK-9 is uitgerust met een Twist Mop-systeem dat gemakkelijk en effectief vuil en vlekken van je vloeren verwijdert.

2. Gebruiksvriendelijk Ontwerp: De set wordt geleverd met een ergonomische mopsteel en een handige mopemmer, waardoor schoonmaken eenvoudig en comfortabel wordt.

3. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn duurzame producten, en de DTK-9 is daarop geen uitzondering. Je kunt rekenen op jarenlang gebruik zonder compromissen op kwaliteit.

4. Veelzijdigheid: De Numatic DTK-9 is geschikt voor verschillende vloertypes, van harde vloeren tot tegels en laminaat.


Optimaliseer je Vloerreiniging met de Numatic DTK-9 Twist Mopset!


Of je nu een professionele schoonmaker bent die streeft naar uitstekende resultaten of een huiseigenaar die een schone en gezonde omgeving wil behouden, de Numatic DTK-9 Twist Mopset is een uitstekende keuze.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid van deze hoogwaardige mopset.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

Neem gerust contact met ons op, en wij assisteren je graag. Kies voor gemak en effectiviteit met de Numatic DTK-9 Twist Mopset bij Schoonmaakgroothandel Emmen!