Numatic eenschijfsmachine HFM1515G graphite voor schuren (incl. stofopvangring)

Productnr.: SGE-906030

Adviesprijs€ 1.638,80
-10%
€ 1.474,92
(1 stuk(s) = € 1.474,92)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic eenschijfsmachine HFM1515G graphite voor schuren (incl. stofopvangring)

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we dat vloeronderhoud essentieel is om een schone en professionele uitstraling te behouden. Daarom zijn we verheugd om de Numatic Eenschijfsmachine HFM1515G in Graphite aan te bieden, inclusief een stofopvangring. Deze hoogwaardige eenschijfsmachine is speciaal ontworpen voor schuurwerkzaamheden en is ideaal voor het renoveren van vloeren.


Waarom kiezen voor de Numatic Eenschijfsmachine HFM1515G voor Schuren


1. Krachtige Prestaties: De HFM1515G is uitgerust met een krachtige motor en een robuuste constructie om zelfs de meest veeleisende schuurklussen aan te kunnen.

2. Inclusief Stofopvangring: De meegeleverde stofopvangring zorgt ervoor dat stof en vuil tijdens het schuren efficiënt worden opgevangen, waardoor de werkomgeving schoon blijft.

3. Eenvoudig in Gebruik: Dankzij de ergonomische handgreep en gebruiksvriendelijke bediening is de eenschijfsmachine gemakkelijk te hanteren, zelfs voor langere klussen.

4. Duurzaamheid van Numatic: Numatic staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame apparatuur. De HFM1515G is gebouwd om lang mee te gaan en consistent uitstekende prestaties te leveren.


Optimaliseer je Vloeronderhoud met de Numatic Eenschijfsmachine HFM1515G!


Of je nu een professionele vloerreiniger bent die topprestaties vereist of gewoon je eigen vloeren wilt renoveren, de Numatic Eenschijfsmachine HFM1515G in Graphite is de perfecte keuze.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar de effectiviteit en het gemak van deze hoogwaardige eenschijfsmachine.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

Neem gerust contact met ons op, en wij assisteren je graag. Met de Numatic Eenschijfsmachine HFM1515G zorg je voor een perfect onderhouden vloer!