Numatic eenschijfsmachine HFT1530G graphite incl. flexidrive padhouder

Productnr.: SGE-906024

Adviesprijs€ 2.257,85
-10%
€ 2.032,07
(1 stuk(s) = € 2.032,07)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic eenschijfsmachine HFT1530G graphite incl. flexidrive padhouder

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we dat vloeronderhoud essentieel is om een schone en professionele uitstraling te behouden. Daarom zijn we verheugd om de Numatic Eenschijfsmachine HFT1530G in Graphite aan te bieden, inclusief een Flexidrive padhouder. Deze hoogwaardige eenschijfsmachine is ideaal voor het onderhouden en polijsten van verschillende soorten vloeren.


Waarom kiezen voor de Numatic Eenschijfsmachine HFT1530G met Flexidrive Padhouder


1. Krachtige Prestaties: De HFT1530G is uitgerust met een krachtige motor en een robuuste constructie om zelfs de meest veeleisende vloeronderhoudstaken aan te kunnen.

2. Inclusief Flexidrive Padhouder**: De meegeleverde Flexidrive padhouder is ontworpen voor gemakkelijk en efficiënt vloeronderhoud. Het maakt het mogelijk om pads snel en gemakkelijk te vervangen voor verschillende taken.

3. Eenvoudig in Gebruik: Dankzij de ergonomische handgreep en gebruiksvriendelijke bediening is de eenschijfsmachine gemakkelijk te hanteren, zelfs voor langere klussen.

4. Duurzaamheid van Numatic: Numatic staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame apparatuur. De HFT1530G is gebouwd om lang mee te gaan en consistent uitstekende prestaties te leveren.


Optimaliseer je Vloeronderhoud met de Numatic Eenschijfsmachine HFT1530G!


Of je nu een professionele vloerreiniger bent die topprestaties vereist of gewoon je eigen vloeren wilt onderhouden, de Numatic Eenschijfsmachine HFT1530G in Graphite met Flexidrive Padhouder is de perfecte keuze.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar de effectiviteit en het gemak van deze hoogwaardige eenschijfsmachine.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

Neem gerust contact met ons op, en wij assisteren je graag. Met de Numatic Eenschijfsmachine HFT1530G zorg je voor perfect onderhouden vloeren!