Numatic eenschijfsmachine HLL 415 Henry loline

Productnr.: SGE-905674

Adviesprijs€ 1.191,88
-10%
€ 1.072,69
(1 stuk(s) = € 1.072,69)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic eenschijfsmachine HLL 415 Henry loline

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we dat vloeronderhoud essentieel is om een schone en professionele uitstraling te behouden. Daarom zijn we verheugd om de Numatic Eenschijfsmachine HLL 415 Henry Loline aan te bieden. Deze hoogwaardige eenschijfsmachine is ideaal voor het onderhouden en polijsten van verschillende soorten vloeren.


Waarom kiezen voor de Numatic Eenschijfsmachine HLL 415 Henry Loline


1. Compact en Wendbaar: De Henry Loline is compact van formaat en uiterst wendbaar, waardoor hij perfect is voor situaties waarin manoeuvreerbaarheid essentieel is.

2. Krachtige Prestaties: Ondanks zijn compacte formaat levert deze eenschijfsmachine krachtige prestaties en is hij geschikt voor diverse vloeronderhoudstaken.

3. Duurzaamheid van Numatic: Numatic staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame apparatuur. De HLL 415 Henry Loline is gebouwd om lang mee te gaan en consistent uitstekende prestaties te leveren.

4. Eenvoudig in Gebruik: Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening en de handige hendel is de eenschijfsmachine gemakkelijk te hanteren, zelfs voor langere klussen.


Optimaliseer je Vloeronderhoud met de Numatic Eenschijfsmachine HLL 415 Henry Loline!


Of je nu een professionele vloerreiniger bent die topprestaties vereist of gewoon je eigen vloeren wilt onderhouden, de Numatic Eenschijfsmachine HLL 415 Henry Loline is de perfecte keuze.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar de effectiviteit en het gemak van deze hoogwaardige eenschijfsmachine.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

Neem gerust contact met ons op, en wij assisteren je graag. Met de Numatic Eenschijfsmachine HLL 415 Henry Loline zorg je voor perfect onderhouden vloeren!