Numatic eenschijfsmachine HNS1550G graphite

Productnr.: SGE-905923

Adviesprijs€ 3.012,72
-10%
€ 2.711,45
(1 stuk(s) = € 2.711,45)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic eenschijfsmachine HNS1550G graphite

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we dat vloeronderhoud essentieel is om een schone en professionele uitstraling te behouden. Daarom zijn we verheugd om de Numatic Eenschijfsmachine HNS1550G in Graphite aan te bieden. Deze hoogwaardige eenschijfsmachine is ideaal voor het onderhouden, schuren en polijsten van verschillende soorten vloeren.


Waarom kiezen voor de Numatic Eenschijfsmachine HNS1550G


1. Krachtige Prestaties: De HNS1550G is uitgerust met een krachtige motor en een robuuste constructie om zelfs de meest veeleisende vloeronderhoudstaken aan te kunnen.

2. Multifunctioneel: Deze eenschijfsmachine is veelzijdig en kan worden gebruikt voor verschillende taken, zoals schuren, polijsten, en het aanbrengen van was of sealers.

3. Duurzaamheid van Numatic: Numatic staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame apparatuur. De HNS1550G is gebouwd om lang mee te gaan en consistent uitstekende prestaties te leveren.

4. Eenvoudig in Gebruik: Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening en de ergonomische handgreep is de eenschijfsmachine gemakkelijk te hanteren, zelfs voor langere klussen.


Optimaliseer je Vloeronderhoud met de Numatic Eenschijfsmachine HNS1550G!


Of je nu een professionele vloerreiniger bent die topprestaties vereist of gewoon je eigen vloeren wilt onderhouden, de Numatic Eenschijfsmachine HNS1550G is de perfecte keuze.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar de effectiviteit en het gemak van deze hoogwaardige eenschijfsmachine.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

Neem gerust contact met ons op, en wij assisteren je graag. Met de Numatic Eenschijfsmachine HNS1550G houd je je vloeren in topconditie!