Numatic eenschijfsmachine NRU 1500 grijs

Productnr.: SGE-704572

Adviesprijs€ 2.897,30
-10%
€ 2.607,57
(1 stuk(s) = € 2.607,57)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic eenschijfsmachine NRU 1500 grijs

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we dat vloeronderhoud van cruciaal belang is om een schone en professionele uitstraling te behouden. Daarom zijn we verheugd om de Numatic Eenschijfsmachine NRU 1500 in grijs aan te bieden. Deze hoogwaardige eenschijfsmachine is ontworpen voor krachtige en efficiënte vloeronderhoudstaken.


Waarom kiezen voor de Numatic Eenschijfsmachine NRU 1500


1. Krachtige Prestaties: De NRU 1500 is uitgerust met een robuuste motor en een duurzame constructie om zelfs de meest veeleisende vloeronderhoudstaken met gemak aan te kunnen.

2. Grote Werkbreedte: Met zijn brede werkbreedte kun je grotere oppervlakken snel en efficiënt reinigen, waardoor je kostbare tijd bespaart.

3. Duurzaamheid van Numatic: Numatic staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame apparatuur. De NRU 1500 is gebouwd om lang mee te gaan en consequent uitstekende prestaties te leveren.

4. Eenvoudig in Gebruik: Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening en de ergonomische handgreep is de eenschijfsmachine gemakkelijk te hanteren, zelfs voor langere klussen.


Optimaliseer je Vloeronderhoud met de Numatic Eenschijfsmachine NRU 1500!


Of je nu een professionele vloerreiniger bent die topprestaties vereist of gewoon je eigen vloeren wilt onderhouden, de Numatic Eenschijfsmachine NRU 1500 in grijs is de ideale keuze.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar de effectiviteit en het gemak van deze hoogwaardige eenschijfsmachine.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

Neem gerust contact met ons op, en wij assisteren je graag. Met de Numatic Eenschijfsmachine NRU 1500 houd je je vloeren in topconditie!