Numatic fijnstof stofzuiger NED570A grijs met kit BB5

Productnr.: SGE-905527

€ 1.506,18
(1 stuk(s) = € 1.506,18)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic fijnstof stofzuiger NED570A grijs met kit BB5

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen streven we ernaar om jouw schoonmaaktaken zo eenvoudig en effectief mogelijk te maken. Daarom presenteren we met trots de Numatic Fijnstof Stofzuiger NED570A in het grijs, compleet met Kit BB5. Deze gespecialiseerde stofzuiger is ontworpen om fijnstof en allergenen efficiënt te verwijderen en zorgt voor een schonere en gezondere omgeving.


Waarom kiezen voor de Numatic Fijnstof Stofzuiger NED570A met Kit BB5


1. Fijnstofverwijdering: De NED570A is speciaal ontworpen om fijnstof en allergenen effectief op te vangen en te verwijderen. Dit maakt hem ideaal voor omgevingen waar luchtkwaliteit cruciaal is.

2. Kit BB5 Inbegrepen: De meegeleverde Kit BB5 bevat een reeks accessoires om verschillende schoonmaaktaken aan te pakken, waaronder het verwijderen van fijnstof van diverse oppervlakken.

3. Krachtige Zuigkracht: Ondanks zijn specialisatie in fijnstofverwijdering, biedt de NED570A nog steeds indrukwekkende zuigkracht om algemeen vuil en stof efficiënt te verwijderen.

4. Duurzaamheid van Numatic: Numatic staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame apparatuur. De NED570A is gebouwd om lang mee te gaan en constant topprestaties te leveren.


Verbeter je Schoonmaakroutine met de Numatic Fijnstof Stofzuiger NED570A!


Of je nu te maken hebt met fijnstofgevoelige omgevingen, allergieën wilt verminderen of gewoon een diepere reiniging nodig hebt, de Numatic Fijnstof Stofzuiger NED570A in Grijs met Kit BB5 biedt je de kwaliteit en efficiëntie die je zoekt.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar het gemak en de effectiviteit van deze gespecialiseerde stofzuiger.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te assisteren. Neem gerust contact met ons op, en wij helpen je graag verder.

Met de Numatic Fijnstof Stofzuiger NED570A zet je de eerste stap naar een schonere en gezondere leefomgeving!