Numatic fijnstof stofzuiger NED900A grijs met kit BB5

Productnr.: SGE-905526

€ 1.676,53
(1 stuk(s) = € 1.676,53)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic fijnstof stofzuiger NED900A grijs met kit BB5

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van een schone en gezonde omgeving, vooral in omgevingen waar fijnstof en allergenen een uitdaging vormen. Daarom zijn we verheugd om de Numatic Fijnstof Stofzuiger NED900A in het grijs, inclusief Kit BB5, aan te bieden. Deze gespecialiseerde stofzuiger is ontworpen om fijnstof en allergenen effectief te verwijderen en een betere luchtkwaliteit te bevorderen.


Waarom kiezen voor de Numatic Fijnstof Stofzuiger NED900A met Kit BB5


1. Efficiënte Fijnstofverwijdering: De NED900A is speciaal ontworpen om fijnstof en allergenen effectief op te vangen en te verwijderen, waardoor de lucht schoner en gezonder wordt.

2. Kit BB5 Inbegrepen: De meegeleverde Kit BB5 bevat een reeks accessoires om verschillende schoonmaaktaken aan te kunnen. Hiermee kun je fijnstof van diverse oppervlakken verwijderen.

3. Krachtige Zuigkracht: Ondanks zijn specialisatie in fijnstofverwijdering, biedt de NED900A nog steeds indrukwekkende zuigkracht om algemeen vuil en stof efficiënt te verwijderen.

4. Duurzaamheid van Numatic: Numatic staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame apparatuur. De NED900A is gebouwd om lang mee te gaan en consistente topprestaties te leveren.


Verbeter je Schoonmaakroutine met de Numatic Fijnstof Stofzuiger NED900A!


Of je nu werkt in een omgeving met fijnstofgevoeligheid, allergieën wilt verminderen of gewoon een diepere reiniging nodig hebt, de Numatic Fijnstof Stofzuiger NED900A in Grijs met Kit BB5 biedt je de kwaliteit en efficiëntie die je zoekt.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar het gemak en de effectiviteit van deze gespecialiseerde stofzuiger.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te assisteren.

Neem gerust contact met ons op, en wij helpen je graag verder. Met de Numatic Fijnstof Stofzuiger NED900A zet je de eerste stap naar een schonere en gezondere leefomgeving!