Numatic fijnstof stofzuiger NES570 grijs met kit BB5

Productnr.: SGE-905528

€ 782,55
(1 stuk(s) = € 782,55)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic fijnstof stofzuiger NES570 grijs met kit BB5

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van een schone en gezonde omgeving, vooral in situaties waar fijnstof en allergenen een uitdaging vormen. Daarom zijn we verheugd om de Numatic Fijnstof Stofzuiger NES570 in het grijs, compleet met Kit BB5, aan te bieden. Deze gespecialiseerde stofzuiger is ontworpen om fijnstof en allergenen effectief te verwijderen en zo de luchtkwaliteit te verbeteren.


Waarom kiezen voor de Numatic Fijnstof Stofzuiger NES570 met Kit BB5


1. Efficiënte Fijnstofverwijdering: De NES570 is speciaal ontworpen om fijnstof en allergenen effectief op te vangen en te verwijderen, wat resulteert in een schonere en gezondere leefomgeving.

2. Kit BB5 Inbegrepen: De meegeleverde Kit BB5 bevat diverse accessoires om verschillende schoonmaaktaken aan te kunnen. Hiermee kun je fijnstof van diverse oppervlakken verwijderen.

3. Krachtige Zuigkracht: Ondanks zijn specialisatie in fijnstofverwijdering, biedt de NES570 nog steeds indrukwekkende zuigkracht om algemeen vuil en stof efficiënt te verwijderen.

4. Duurzaamheid van Numatic: Numatic staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame apparatuur. De NES570 is gebouwd om lang mee te gaan en consistente topprestaties te leveren.


Optimaliseer je Schoonmaakroutine met de Numatic Fijnstof Stofzuiger NES570!


Of je nu werkt in een omgeving waar fijnstof een uitdaging vormt, allergieën wilt verminderen of gewoon een grondigere reiniging nodig hebt, de Numatic Fijnstof Stofzuiger NES570 in Grijs met Kit BB5 biedt de kwaliteit en efficiëntie die je zoekt.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar het gemak en de effectiviteit van deze gespecialiseerde stofzuiger.

Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te assisteren.

Neem gerust contact met ons op, en wij helpen je graag verder. Met de Numatic Fijnstof Stofzuiger NES570 zet je de eerste stap naar een schonere en gezondere leefomgeving!