Numatic flexidrive padhouder 400 mm

Productnr.: SGE-606857

€ 336,19
(1 stuk(s) = € 336,19)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic flexidrive padhouder 400 mm

Schoonmaakgroothandel Emmen presenteert de Numatic Flexidrive Padhouder van 400 mm, een essentieel hulpmiddel voor professionele vloerreiniging.


Waarom de Numatic Flexidrive Padhouder kiezen:


1. Efficiënte Reiniging: Deze padhouder is ontworpen om vloeren grondig te reinigen. Het biedt u de controle en wendbaarheid die u nodig heeft om zelfs de moeilijkst bereikbare plekken te bereiken, zoals hoeken en randen.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn betrouwbare producten, en de Flexidrive Padhouder voldoet aan deze normen. U kunt rekenen op langdurige prestaties, zelfs bij intensief gebruik.

3. Flexibiliteit: De 400 mm padhouder is geschikt voor verschillende Numatic schrobzuigmachines, wat zorgt voor veelzijdigheid bij het kiezen van de juiste apparatuur voor uw reinigingstaken.

4. Eenvoudige Bediening: Het gebruik van de Flexidrive Padhouder is moeiteloos, waardoor uw schoonmaakteam snel en efficiënt kan werken.


Optimaliseer Uw Vloerreiniging met de Numatic Flexidrive Padhouder van 400 mm!


Of u nu verantwoordelijk bent voor het onderhoud van kantoorvloeren, magazijnvloeren, schoolgangen of andere locaties met verschillende vloersoorten, de Numatic Flexidrive Padhouder van 400 mm zal de efficiëntie van uw schoonmaakproces verbeteren.

Heeft u vragen over de compatibiliteit van deze padhouder met uw huidige Numatic schrobzuigmachine of wenst u meer informatie?

Aarzel niet om contact op te nemen met ons deskundige team.

Bestel vandaag nog de Numatic Flexidrive Padhouder van 400 mm bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor professionele en efficiënte vloerreiniging!