Numatic grijze emmer 10 liter met gele hendel

Productnr.: SGE-905240

€ 16,64
(1 stuk(s) = € 16,64)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic grijze emmer 10 liter met gele hendel

De Numatic Grijze Emmer van 10 liter met een gele hendel is de perfecte metgezel voor al uw schoonmaakbehoeften. Deze robuuste en betrouwbare emmer is ontworpen om u te helpen bij het efficiënt en effectief uitvoeren van uw schoonmaaktaken, of u nu een professional bent of gewoon uw huis schoonmaakt.


Belangrijkste Kenmerken:

  • Ruime Capaciteit: Met een royale capaciteit van 10 liter biedt deze emmer voldoende ruimte voor water, reinigingsmiddelen en andere benodigdheden, waardoor u minder vaak water hoeft bij te vullen.
  • Duurzaam en Stevig: De emmer is vervaardigd met de befaamde kwaliteit van Numatic en is bestand tegen dagelijkse slijtage, waardoor hij jarenlang meegaat.
  • Opvallende Gele Hendel: De gele hendel is niet alleen opvallend, maar ook ergonomisch ontworpen voor gemakkelijk dragen en gieten.
  • Veelzijdig Gebruik: Deze emmer is geschikt voor verschillende schoonmaaktaken, van het moppen van vloeren tot het wassen van ramen en meer.
  • Geschikt voor Professioneel en Huiselijk Gebruik: Of u nu een schoonmaakprofessional bent of uw huis op orde houdt, deze emmer is geschikt voor beide toepassingen.


Bestel Nu en Vereenvoudig Uw Schoonmaakroutine!

De Numatic Grijze Emmer van 10 liter met een gele hendel is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar gemak en duurzaamheid bij schoonmaakwerkzaamheden. Bestel vandaag nog en ervaar hoe deze emmer uw schoonmaakroutine kan optimaliseren.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u te voorzien van hoogwaardige schoonmaakoplossingen en uitstekende service. Voeg de Numatic Grijze Emmer van 10 liter met gele hendel toe aan uw schoonmaakuitrusting en maak uw schoonmaakklussen eenvoudiger dan ooit!