Numatic grijze emmer 10 liter met groene hendel

Productnr.: SGE-905239

€ 16,64
(1 stuk(s) = € 16,64)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic grijze emmer 10 liter met groene hendel

De Numatic Grijze Emmer van 10 liter met een groene hendel is een essentieel hulpmiddel voor al uw schoonmaakbehoeften. Deze stevige en duurzame emmer is ontworpen om u te helpen bij het efficiënt en effectief uitvoeren van uw schoonmaaktaken, of u nu een professionele schoonmaker bent of gewoon uw huis schoonmaakt.


Belangrijkste Kenmerken:

  • Ruime Capaciteit: Met een royale capaciteit van 10 liter biedt deze emmer voldoende ruimte voor water, reinigingsmiddelen en andere benodigdheden, waardoor u minder vaak water hoeft bij te vullen.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: De emmer is vervaardigd met de befaamde kwaliteit van Numatic en is bestand tegen dagelijkse slijtage, wat zorgt voor een langdurige levensduur.
  • Opvallende Groene Hendel: De groene hendel is niet alleen opvallend van kleur, maar ook ergonomisch ontworpen voor gemakkelijk dragen en gieten.
  • Veelzijdig Gebruik: Deze emmer is geschikt voor verschillende schoonmaaktaken, van het moppen van vloeren tot het wassen van ramen en meer.
  • Geschikt voor Professioneel en Huiselijk Gebruik: Of u nu een professionele schoonmaker bent of uw huis schoonmaakt, deze emmer is geschikt voor zowel professioneel als huiselijk gebruik.


Bestel Nu en Vereenvoudig Uw Schoonmaakroutine!

De Numatic Grijze Emmer van 10 liter met een groene hendel is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar gebruiksgemak en duurzaamheid bij schoonmaakwerkzaamheden. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze emmer uw schoonmaakroutine kan verbeteren.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u te voorzien van hoogwaardige schoonmaakoplossingen en uitstekende service. Voeg de Numatic Grijze Emmer van 10 liter met groene hendel toe aan uw schoonmaakuitrusting en maak uw schoonmaakklussen eenvoudiger dan ooit!