Numatic grijze emmer 16 liter met blauwe hendel (t.b.v. MMT 1616)

Productnr.: SGE-905734

€ 19,31
(1 stuk(s) = € 19,31)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic grijze emmer 16 liter met blauwe hendel (t.b.v. MMT 1616)

De Numatic Grijze Emmer van 16 liter met een blauwe hendel is speciaal ontworpen voor gebruik met de MMT 1616 en biedt u de perfecte oplossing voor uw schoonmaakbehoeften. Deze emmer combineert duurzaamheid en functionaliteit, waardoor het een essentieel onderdeel is van uw schoonmaakuitrusting.


Belangrijkste Kenmerken:

  • Optimale Capaciteit: Met een royale capaciteit van 16 liter biedt deze emmer voldoende ruimte voor water, reinigingsmiddelen en andere benodigdheden, waardoor u efficiënter kunt werken.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: De emmer is vervaardigd met de bekende kwaliteit van Numatic en is bestand tegen dagelijkse slijtage, waardoor hij lang meegaat.
  • Ergonomische Blauwe Hendel: De blauwe hendel is ergonomisch ontworpen voor gemakkelijk dragen en gieten, wat bijdraagt aan uw comfort tijdens het schoonmaken.
  • Specifiek voor MMT 1616: Deze emmer is perfect afgestemd op de MMT 1616, zodat u kunt profiteren van naadloze prestaties.
  • Geschikt voor Professioneel Gebruik: Deze emmer is ideaal voor professionele schoonmakers en zorgt ervoor dat u efficiënt kunt werken.


Bestel Nu en Vereenvoudig Uw Schoonmaakroutine!

De Numatic Grijze Emmer van 16 liter met een blauwe hendel is een must-have voor iedereen die de MMT 1616 gebruikt. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze emmer uw schoonmaakroutine kan optimaliseren.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u te voorzien van hoogwaardige schoonmaakoplossingen en uitstekende service. Voeg de Numatic Grijze Emmer van 16 liter met blauwe hendel toe aan uw schoonmaakuitrusting en maak uw schoonmaakklussen eenvoudiger dan ooit!