Numatic grijze emmer 16 liter met rode hendel (t.b.v. MMT 1616)

Productnr.: SGE-905733

€ 19,31
(1 stuk(s) = € 19,31)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic grijze emmer 16 liter met rode hendel (t.b.v. MMT 1616)

De Numatic Grijze Emmer van 16 liter met een rode hendel is speciaal ontworpen voor gebruik met de MMT 1616 en biedt u de ideale oplossing voor uw schoonmaakbehoeften. Deze emmer combineert duurzaamheid met gebruiksgemak en is een essentieel onderdeel van uw schoonmaakuitrusting.


Belangrijkste Kenmerken:

  • Optimale Capaciteit: Met een royale capaciteit van 16 liter biedt deze emmer voldoende ruimte voor water, reinigingsmiddelen en andere benodigdheden, waardoor u efficiënter kunt werken.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: De emmer is vervaardigd met de bekende kwaliteit van Numatic en is bestand tegen dagelijkse slijtage, waardoor hij lang meegaat.
  • Opvallende Rode Hendel: De rode hendel is niet alleen opvallend van kleur maar ook ergonomisch ontworpen voor gemakkelijk dragen en gieten.
  • Specifiek voor MMT 1616: Deze emmer is perfect afgestemd op de MMT 1616, zodat u kunt profiteren van naadloze prestaties.
  • Geschikt voor Professioneel Gebruik: Deze emmer is ideaal voor professionele schoonmakers en zorgt ervoor dat u efficiënt kunt werken.


Bestel Nu en Vereenvoudig Uw Schoonmaakroutine!

De Numatic Grijze Emmer van 16 liter met een rode hendel is een onmisbaar accessoire voor gebruikers van de MMT 1616. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze emmer uw schoonmaakroutine kan optimaliseren.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u te voorzien van hoogwaardige schoonmaakoplossingen en uitstekende service. Voeg de Numatic Grijze Emmer van 16 liter met rode hendel toe aan uw schoonmaakuitrusting en maak uw schoonmaakklussen eenvoudiger dan ooit!