Numatic grijze emmer 22 liter met blauwe hendel

Productnr.: SGE-905242

€ 26,11
(1 stuk(s) = € 26,11)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic grijze emmer 22 liter met blauwe hendel

De Numatic Grijze Emmer van 22 liter met een blauwe hendel is de perfecte metgezel voor al uw schoonmaakbehoeften. Deze duurzame en robuuste emmer is ontworpen om u te helpen bij het efficiënt en effectief uitvoeren van uw schoonmaaktaken, of u nu een professionele schoonmaker bent of uw huis schoonmaakt.


Belangrijkste kenmerken:

  • Ruime Capaciteit: Met een royale capaciteit van 22 liter biedt deze emmer voldoende ruimte voor water, reinigingsmiddelen en andere benodigdheden, waardoor u minder vaak water hoeft bij te vullen.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: De emmer is vervaardigd volgens de hoge kwaliteitsnormen van Numatic en is bestand tegen dagelijkse slijtage, wat zorgt voor een langdurige levensduur.
  • Ergonomische Blauwe Hendel: De blauwe hendel is niet alleen ergonomisch ontworpen voor gemakkelijk dragen en gieten, maar valt ook direct op in uw schoonmaakruimte.
  • Veelzijdig Gebruik: Deze emmer is geschikt voor diverse schoonmaaktaken, van het moppen van vloeren tot het wassen van ramen en meer.
  • Geschikt voor Professioneel en Huiselijk Gebruik: Of u nu een professionele schoonmaker bent of uw huis schoonmaakt, deze emmer is geschikt voor beide toepassingen.


Bestel nu en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!

De Numatic Grijze Emmer van 22 liter met een blauwe hendel is de ultieme keuze voor iedereen die op zoek is naar gebruiksgemak en duurzaamheid bij schoonmaakwerkzaamheden. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze emmer uw schoonmaakroutine kan optimaliseren.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u te voorzien van hoogwaardige schoonmaakoplossingen en uitstekende service. Voeg de Numatic Grijze Emmer van 22 liter met blauwe hendel toe aan uw schoonmaakuitrusting en maak uw schoonmaakklussen eenvoudiger dan ooit!