Numatic grijze emmer 4,5 liter met groene hendel

Productnr.: SGE-905250

€ 11,04
(1 stuk(s) = € 11,04)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic grijze emmer 4,5 liter met groene hendel

De Numatic Grijze Emmer van 4,5 liter met een groene hendel is de perfecte keuze voor kleine schoonmaaktaken waarbij compactheid en milieubewustzijn van belang zijn. Deze emmer is niet alleen handig, maar ook vriendelijk voor het milieu, waardoor het een geweldige optie is voor zowel professioneel gebruik als voor huishoudelijke schoonmaakklussen.


Belangrijkste kenmerken:

  • Compacte Capaciteit: Met een handige capaciteit van 4,5 liter is deze emmer ideaal voor het schoonmaken van kleine ruimtes, zoals badkamers, keukens en kantoren.
  • Milieuvriendelijk: De groene hendel symboliseert het milieubewuste ontwerp van deze emmer. Kies voor een groene oplossing voor uw schoonmaakbehoeften.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: De emmer is vervaardigd volgens de hoge kwaliteitsnormen van Numatic en is bestand tegen dagelijkse slijtage, wat zorgt voor een langdurige levensduur.
  • Veelzijdig Gebruik: Deze emmer is geschikt voor diverse schoonmaaktaken, van het reinigen van oppervlakken tot het legen van vuilnisbakken.
  • Geschikt voor Professioneel en Huiselijk Gebruik: Of u nu een professionele schoonmaker bent of uw huis schoonmaakt, deze emmer biedt de perfecte oplossing voor kleinere schoonmaakbehoeften.


Bestel nu en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!

De Numatic Grijze Emmer van 4,5 liter met een groene hendel maakt schoonmaken eenvoudiger dan ooit en draagt bij aan een groenere wereld. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak van deze compacte en milieubewuste emmer.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u te voorzien van hoogwaardige schoonmaakoplossingen en uitstekende service. Voeg de Numatic Grijze Emmer van 4,5 liter met groene hendel toe aan uw schoonmaakuitrusting en draag bij aan een schonere en groenere leefomgeving!