Numatic grijze emmer 5 liter met gele hendel

Productnr.: SGE-905247

€ 10,79
(1 stuk(s) = € 10,79)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic grijze emmer 5 liter met gele hendel

De Numatic Grijze Emmer van 5 liter met een gele hendel is de perfecte keuze voor kleine schoonmaaktaken waarbij compactheid en handigheid van belang zijn. Of u nu professioneel schoonmaakt of uw huis op orde houdt, deze emmer is een essentiële aanvulling op uw schoonmaakuitrusting.


Belangrijkste kenmerken:

  • Compacte Capaciteit: Met een handige capaciteit van 5 liter is deze emmer ideaal voor het schoonmaken van kleine ruimtes, zoals badkamers, keukens en kantoren.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: De emmer is vervaardigd volgens de hoge kwaliteitsnormen van Numatic en is bestand tegen dagelijkse slijtage, wat zorgt voor een langdurige levensduur.
  • Opvallende Gele Hendel: De gele hendel is niet alleen opvallend van kleur, maar ook ergonomisch ontworpen voor gemakkelijk dragen en gieten.
  • Veelzijdig Gebruik: Deze emmer is geschikt voor diverse schoonmaaktaken, van het reinigen van oppervlakken tot het legen van vuilnisbakken.
  • Geschikt voor Professioneel en Huiselijk Gebruik: Of u nu een professionele schoonmaker bent of uw huis schoonmaakt, deze emmer biedt de perfecte oplossing voor kleinere schoonmaakbehoeften.


Bestel nu en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!

De Numatic Grijze Emmer van 5 liter met een gele hendel maakt schoonmaken eenvoudiger dan ooit. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak van deze compacte en handige emmer.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u te voorzien van hoogwaardige schoonmaakoplossingen en uitstekende service. Voeg de Numatic Grijze Emmer van 5 liter met gele hendel toe aan uw schoonmaakuitrusting en bespaar tijd en moeite bij uw schoonmaakklussen!