Numatic grijze emmer 6 liter met gele hendel

Productnr.: SGE-905236

€ 12,49
(1 stuk(s) = € 12,49)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic grijze emmer 6 liter met gele hendel

De Numatic Grijze Emmer van 6 liter met een gele hendel is de ideale keuze voor uiteenlopende schoonmaaktaken waarbij gemak en veelzijdigheid van belang zijn. Deze emmer is geschikt voor zowel professioneel gebruik als voor huishoudelijke schoonmaakklussen.


Belangrijkste kenmerken:

  • Handige Capaciteit: Met een royale capaciteit van 6 liter is deze emmer perfect voor het aanpakken van verschillende schoonmaakuitdagingen, van vloerreiniging tot het verzamelen van afval.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: De emmer is vervaardigd volgens de hoge kwaliteitsnormen van Numatic en is ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage, wat zorgt voor een lange levensduur.
  • Opvallende Gele Hendel: De gele hendel is niet alleen opvallend van kleur, maar ook ergonomisch ontworpen voor comfortabel dragen en gieten.
  • Veelzijdig Gebruik: Deze emmer is geschikt voor diverse schoonmaaktaken, van het moppen van vloeren tot het legen van prullenbakken.
  • Geschikt voor Professioneel en Huiselijk Gebruik: Of u nu een professionele schoonmaker bent of uw huis schoonmaakt, deze emmer biedt de perfecte oplossing voor diverse schoonmaakbehoeften.


Bestel nu en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!

De Numatic Grijze Emmer van 6 liter met een gele hendel maakt schoonmaken gemakkelijk en efficiënt. Bestel vandaag nog en ervaar het gebruiksgemak van deze veelzijdige emmer.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg de Numatic Grijze Emmer van 6 liter met gele hendel toe aan uw schoonmaakuitrusting en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!