Numatic grijze emmer 6 liter met groene hendel

Productnr.: SGE-905235

€ 12,49
(1 stuk(s) = € 12,49)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic grijze emmer 6 liter met groene hendel

De Numatic Grijze Emmer van 6 liter met een groene hendel is de perfecte keuze voor uiteenlopende schoonmaaktaken waarbij gemak en milieubewustzijn van belang zijn. Deze emmer is geschikt voor zowel professioneel gebruik als voor huishoudelijke schoonmaakklussen.


Belangrijkste kenmerken:

  • Handige Capaciteit: Met een royale capaciteit van 6 liter is deze emmer perfect voor het aanpakken van verschillende schoonmaakuitdagingen, van vloerreiniging tot het verzamelen van afval.
  • Milieuvriendelijk: De groene hendel symboliseert het milieubewuste ontwerp van deze emmer. Kies voor een groene oplossing voor uw schoonmaakbehoeften.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: De emmer is vervaardigd volgens de hoge kwaliteitsnormen van Numatic en is ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage, wat zorgt voor een lange levensduur.
  • Veelzijdig Gebruik: Deze emmer is geschikt voor diverse schoonmaaktaken, van het moppen van vloeren tot het legen van prullenbakken.
  • Geschikt voor Professioneel en Huiselijk Gebruik: Of u nu een professionele schoonmaker bent of uw huis schoonmaakt, deze emmer biedt de perfecte oplossing voor diverse schoonmaakbehoeften.


Bestel nu en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!

De Numatic Grijze Emmer van 6 liter met een groene hendel maakt schoonmaken gemakkelijk en draagt bij aan een groenere wereld. Bestel vandaag nog en ervaar het gebruiksgemak van deze milieuvriendelijke emmer.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg de Numatic Grijze Emmer van 6 liter met groene hendel toe aan uw schoonmaakuitrusting en draag bij aan een schonere en groenere leefomgeving!