Numatic grijze emmer 6 liter met groene hendel en deksel transparant

Productnr.: SGE-906287

€ 18,55
(1 stuk(s) = € 18,55)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic grijze emmer 6 liter met groene hendel en deksel transparant

De Numatic Grijze Emmer van 6 liter met een groene hendel en een transparante deksel is de ultieme schoonmaakoplossing voor wie gemak, overzicht en efficiëntie belangrijk vindt. Of u nu professioneel schoonmaakt of uw huis op orde houdt, deze emmer is een must-have voor uw schoonmaakuitrusting.


Belangrijkste kenmerken:

  • Handige Capaciteit: Met een royale capaciteit van 6 liter is deze emmer perfect voor uiteenlopende schoonmaaktaken, van vloerreiniging tot het verzamelen van afval.
  • Transparante Deksel: De transparante deksel biedt u een duidelijk overzicht van de inhoud, waardoor u snel en efficiënt kunt werken zonder deksels te hoeven openen.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: De emmer is vervaardigd volgens de hoge kwaliteitsnormen van Numatic en is ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage, wat zorgt voor een lange levensduur.
  • Ergonomische Groene Hendel: De groene hendel is niet alleen opvallend van kleur, maar ook ergonomisch ontworpen voor comfortabel dragen en gieten.
  • Geschikt voor Professioneel en Huiselijk Gebruik: Of u nu een professionele schoonmaker bent of uw huis schoonmaakt, deze emmer biedt de perfecte oplossing voor diverse schoonmaakbehoeften.


Bestel nu en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!

De Numatic Grijze Emmer van 6 liter met een groene hendel en transparante deksel maakt schoonmaken gemakkelijk en overzichtelijk. Bestel vandaag nog en ervaar het gebruiksgemak van deze veelzijdige emmer.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg de Numatic Grijze Emmer van 6 liter met groene hendel en transparante deksel toe aan uw schoonmaakuitrusting en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!