Numatic HEPA stofzuiger MFQ370-A2 grijs met kit AS0

Productnr.: SGE-900361

Adviesprijs€ 1.132,43
-10%
€ 1.019,19
(1 stuk(s) = € 1.019,19)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic HEPA stofzuiger MFQ370-A2 grijs met kit AS0

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen zetten we ons in om hoogwaardige schoonmaakapparatuur aan te bieden die zowel krachtig als efficiënt is. Daarom presenteren we met trots de Numatic HEPA Stofzuiger MFQ370-A2 in Grijs, inclusief Kit AS0 - de ideale keuze voor een schonere en gezondere omgeving.


Waarom kiezen voor de Numatic HEPA Stofzuiger MFQ370-A2 met Kit AS0


1. Hoogwaardige HEPA-filtratie: Deze stofzuiger is uitgerust met een geavanceerd HEPA-filtratiesysteem dat allergenen, stofdeeltjes en micro-organismen opvangt, waardoor de lucht die je inademt schoner en gezonder wordt.

2. Kit AS0 Inbegrepen: De meegeleverde Kit AS0 bevat alle benodigde accessoires om verschillende schoonmaaktaken aan te pakken. Van vloeren tot bekleding en plafonds, je hebt alles bij de hand om je ruimte grondig schoon te maken.

3. Krachtige Zuigkracht: Ondanks zijn focus op filtratie, biedt de MFQ370-A2 nog steeds indrukwekkende zuigkracht om vuil en stof effectief te verwijderen.

4. Betrouwbaarheid van Numatic: Numatic staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame apparatuur. De MFQ370-A2 is gebouwd om lang me te gaan en keer op keer topprestaties te leveren.


Upgrade je Schoonmaakroutine met de Numatic HEPA Stofzuiger MFQ370-A2!


Of je nu te maken hebt met allergieën, een gezondere omgeving wilt creëren of gewoon een grondige schoonmaak nodig hebt, de Numatic HEPA Stofzuiger MFQ370-A2 in Grijs met Kit AS0 biedt je de kwaliteit en efficiëntie die je zoekt. Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar het gemak en de effectiviteit van deze hoogwaardige stofzuiger.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te assisteren.

Neem gerust contact met ons op, en wij helpen je graag verder. Met de Numatic HEPA Stofzuiger MFQ370-A2 zet je de eerste stap naar een schonere en gezondere leefomgeving!