Numatic Hoes met rits graphite t.b.v. afvalunit EM werkwagens

Productnr.: SGE-909369

€ 40,88
(1 stuk(s) = € 40,88)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic Hoes met rits graphite t.b.v. afvalunit EM werkwagens

De Numatic Hoes met Rits in graphite is de perfecte accessoire voor uw EM werkwagen. Deze hoogwaardige hoes is ontworpen om de afvalunit van uw werkwagen schoon te houden en biedt gemakkelijke toegang tot de afvalbak. Als u op zoek bent naar een manier om uw schoonmaakoperaties te verbeteren en tegelijkertijd uw werkwagen georganiseerd te houden, is deze hoes een essentiële toevoeging.


Belangrijkste Kenmerken:

  • Houdt Uw Werkspace Netjes: Met de Numatic Hoes met Rits houdt u uw EM werkwagen georganiseerd en schoon, wat zorgt voor een professionele uitstraling.
  • Handige Ritsopening: De ritsopening biedt snelle en gemakkelijke toegang tot de afvalunit, zodat u afval snel en efficiënt kunt verwijderen.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: Gebouwd met de befaamde kwaliteit van Numatic, is deze hoes duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage.
  • Eenvoudige Installatie: De hoes is eenvoudig te monteren op uw EM werkwagen en vereist geen ingewikkelde gereedschappen.


Bestel Nu en Verbeter Uw Schoonmaakroutine!

Of u nu verantwoordelijk bent voor schoonmaaktaken in kantoren, scholen of andere instellingen, de Numatic Hoes met Rits helpt u om uw werkwagen netjes en georganiseerd te houden. Bovendien maakt de handige ritsopening het verwijderen van afval een fluitje van een cent.

Bestel vandaag nog en ontdek hoe u uw schoonmaakroutine kunt verbeteren met de Numatic Hoes met Rits. Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u te voorzien van de beste schoonmaakoplossingen en uitstekende service.


Let op: De EM werkwagen en afvalunit worden apart verkocht. Deze hoes is speciaal ontworpen als aanvulling op EM werkwagens met afvalunits van Numatic.