Numatic hotelwagen NKU30FF NuKeeper Universeel ReFlo

Productnr.: SGE-913317

€ 1.182,92
(1 stuk(s) = € 1.182,92)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic hotelwagen NKU30FF NuKeeper Universeel ReFlo

Schoonmaakgroothandel Emmen is verheugd om de Numatic Hotelwagen NKU30FF NuKeeper Universeel ReFlo aan te bieden, de ideale oplossing voor het efficiënt beheren van schoonmaakmaterialen en voorraad in de hotelindustrie en andere hospitality-omgevingen.


Waarom kiezen voor de Numatic Hotelwagen NKU30FF NuKeeper Universeel ReFlo:


1. Veelzijdigheid: Deze hotelwagen is ontworpen met het oog op veelzijdigheid en kan worden aangepast aan de behoeften van jouw hotel. Het biedt voldoende ruimte voor schoonmaakmaterialen, beddengoed en andere benodigdheden.

2. Duurzaamheid: De hotelwagen is vervaardigd met duurzaam kunststof en is voorzien van ReFlo-technologie, wat bijdraagt aan milieubewustzijn en duurzaamheid.

3. Handige Wielen: Dankzij de soepel rollende wielen kan de wagen moeiteloos door gangen en kamers worden verplaatst, zelfs wanneer deze volgeladen is.

4. Organisatie: Met handige compartimenten en opbergmogelijkheden helpt de NKU30FF je om georganiseerd te blijven en schoonmaakmaterialen binnen handbereik te houden.


Verbeter de Efficiëntie met de Numatic Hotelwagen NKU30FF NuKeeper Universeel ReFlo!


Of je nu een hotelmanager of schoonmaakprofessional bent, de Numatic Hotelwagen NKU30FF NuKeeper Universeel ReFlo zal je helpen om je werkzaamheden soepeler te laten verlopen.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ontdek hoe deze hotelwagen de organisatie en efficiëntie in jouw hotel kan verbeteren.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het selecteren van de juiste schoonmaakapparatuur voor jouw hotel? Ons deskundige team staat altijd voor je klaar om je te assisteren.

Neem gerust contact met ons op, en wij helpen je graag. Kies voor efficiëntie en gemak met de Numatic Hotelwagen NKU30FF NuKeeper Universeel ReFlo bij Schoonmaakgroothandel Emmen!