Numatic HTB1840 Henry schrob-zuigmachine enkel batterij

Productnr.: SGE-907919

Adviesprijs€ 3.478,02
-10%
€ 3.130,22
(1 stuk(s) = € 3.130,22)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic HTB1840 Henry schrob-zuigmachine enkel batterij

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen zijn we verheugd om de Numatic HTB1840 Henry Schrob-Zuigmachine met enkel batterijsysteem aan te bieden. Deze charmante en krachtige schrob-zuigmachine is ontworpen om de vloerreiniging in zowel professionele als huishoudelijke omgevingen te vereenvoudigen.


Waarom kiezen voor de Numatic HTB1840 Henry Schrob-Zuigmachine met Enkel Batterijsysteem


1. Doeltreffende Reiniging: Henry is uitgerust met geavanceerde reinigingstechnologie waardoor hij stof, vuil en vlekken grondig en snel verwijdert, zelfs op grote oppervlakken.

2. Gemakkelijk te Bedienen: Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en intuïtieve bedieningselementen is Henry geschikt voor zowel ervaren schoonmaakprofessionals als beginners.

3. Duurzaam en Betrouwbaar: Numatic staat bekend om zijn robuuste constructie en duurzaamheid. Henry is gebouwd om langdurig en betrouwbaar te presteren, zelfs in veeleisende situaties.

4. Enkel Batterijsysteem: Het enkel batterijsysteem biedt maximale flexibiliteit en mobiliteit zonder dat je je zorgen hoeft te maken over snoeren of stopcontacten.


Verbeter je Vloerreiniging met de Numatic HTB1840 Henry Schrob-Zuigmachine!


Of je nu een professionele schoonmaker bent die streeft naar uitstekende resultaten of een huiseigenaar die een schone en nette leefomgeving wil behouden, de Numatic HTB1840 Henry Schrob-Zuigmachine met enkel batterijsysteem is een fantastische keuze.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar hoe deze hoogwaardige schoonmaakmachine de efficiëntie en effectiviteit van je vloerreiniging kan verbeteren.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

Neem gerust contact met ons op, en wij assisteren je graag. Maak vloerreiniging leuk en efficiënt met de Numatic HTB1840 Henry Schrob-Zuigmachine!