Numatic kit A4, 5-delig

Productnr.: SGE-607304

€ 53,53
(1 stuk(s) = € 53,53)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic kit A4, 5-delig

De Numatic Kit A4 is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een complete schoonmaakset die aan al uw behoeften voldoet. Deze 5-delige set bevat hoogwaardige schoonmaakaccessoires en biedt u de tools die u nodig heeft om elk schoonmaakproject met gemak aan te pakken.


Belangrijkste kenmerken:


  1. Stofzuigermondstukken: Deze set bevat diverse mond- en borstelstukken die geschikt zijn voor verschillende vloertypen en oppervlakken, zodat u moeiteloos stof en vuil kunt verwijderen.
  2. Schoonmaakborstels: De inbegrepen schoonmaakborstels zijn ideaal voor het reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen, zoals hoeken en kieren, en voor het verwijderen van stof en vuil van oppervlakken.
  3. Schoonmaakdoeken: De microvezel- en schoonmaakdoeken zijn perfect voor het afnemen van oppervlakken en het bereiken van een glanzend resultaat zonder strepen.


Bestel nu en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!

De Numatic Kit A4, 5-Delige Schoonmaakset is uw complete schoonmaakpartner, of u nu thuis schoonmaakt of in een professionele omgeving werkt. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak van deze hoogwaardige schoonmaakaccessoires.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg de Numatic Kit A4 toe aan uw schoonmaakuitrusting en bereik professionele resultaten bij elke schoonmaaktaak!