Numatic kit CC0

Productnr.: SGE-607370

€ 251,64
(1 stuk(s) = € 251,64)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic kit CC0

De Numatic Kit CC0 is een complete schoonmaakset die alles bevat wat u nodig heeft om uw ruimtes grondig en efficiënt schoon te maken. Of u nu een professional bent in de schoonmaakindustrie of gewoon op zoek bent naar hoogwaardige schoonmaakaccessoires voor thuisgebruik, deze kit zal aan al uw behoeften voldoen.


Belangrijkste kenmerken:


  1. Diverse Borstelopzetstukken: Deze kit wordt geleverd met een scala aan borstelopzetstukken die geschikt zijn voor verschillende schoonmaaktaken. Van stofzuigen tot schrobben, deze opzetstukken maken het mogelijk om elk oppervlak grondig te reinigen.
  2. Schoonmaakdoeken: De inbegrepen microvezel- en schoonmaakdoeken zijn perfect voor het afnemen van oppervlakken en het bereiken van een glanzend resultaat zonder strepen.
  3. Schoonmaakemmers: U ontvangt ook schoonmaakemmers die handig zijn voor het mengen van schoonmaakoplossingen en het gemakkelijk transporteren van water tijdens het schoonmaken.
  4. Opbergkoffer: Alle schoonmaakaccessoires worden geleverd in een handige opbergkoffer, waardoor u ze netjes kunt opbergen en gemakkelijk kunt meenemen naar verschillende locaties.
  5. Veelzijdig Gebruik: Deze kit is geschikt voor zowel professioneel gebruik als huishoudelijk gebruik. U kunt er diverse schoonmaaktaken mee uitvoeren, van vloerreiniging tot het reinigen van meubels.


Bestel nu en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!


De Numatic Kit CC0 is de ultieme schoonmaakoplossing die u helpt om uw ruimtes stralend schoon te houden. Bestel vandaag nog en ontdek het gemak en de kwaliteit van deze hoogwaardige schoonmaakset.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg de Numatic Kit CC0 toe aan uw schoonmaakuitrusting en bereik professionele resultaten bij elke schoonmaaktaak!