Numatic kit CC6 voorzetzuigmond voor 900 en 2003 series (droog)

Productnr.: SGE-607006

€ 415,33
(1 stuk(s) = € 415,33)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic kit CC6 voorzetzuigmond voor 900 en 2003 series (droog)

De Numatic Kit CC6 is de ideale toevoeging aan uw stofzuiger uit de 900 en 2003 series, speciaal ontworpen voor droog stofzuigen. Deze kit is ontwikkeld om uw stofzuiger veelzijdiger te maken en stelt u in staat om droog vuil, stof en deeltjes effectief op te zuigen.


Belangrijkste kenmerken:


  1. Compatibel met Diverse Modellen: Deze kit is geschikt voor de 900 en 2003 series stofzuigers van Numatic, waardoor u uw bestaande stofzuiger kunt upgraden voor droog stofzuigen.
  2. Voorzetzuigmond voor Droge Reiniging: De voorzetzuigmond is speciaal ontworpen voor het opzuigen van droog vuil, stof en deeltjes. U kunt nu gemakkelijk en grondig uw ruimtes reinigen.
  3. Eenvoudige Installatie: Het monteren van deze voorzetzuigmond op uw stofzuiger is snel en eenvoudig. U kunt direct aan de slag met droog stofzuigen.
  4. Hoogwaardige Kwaliteit: Numatic staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare producten. Deze kit is gemaakt van hoogwaardige materialen voor langdurige prestaties.


Bestel nu en verbeter uw stofzuigervaring!


De Numatic Kit CC6 Voorzetzuigmond voor droog stofzuigen is een onmisbare aanvulling op uw stofzuigeruitrusting. Bestel vandaag nog en ervaar de verbeterde prestaties en veelzijdigheid van uw stofzuiger.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg de Numatic Kit CC6 toe aan uw schoonmaakuitrusting en maak uw droge reinigingstaken moeiteloos en effectief.