Numatic longlife schrobborstel groen 280 mm octo

Productnr.: SGE-606175

€ 398,25
(1 stuk(s) = € 398,25)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic longlife schrobborstel groen 280 mm octo

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we je de geavanceerde Numatic Longlife Schrobborstel Groen 280 mm Octo, de ideale partner voor het reinigen van vloeren op een efficiënte en grondige manier.


Waarom kiezen voor de Numatic Longlife Schrobborstel Groen 280 mm Octo:


1. Uitstekende Reinigingskracht: De Octo-structuur van deze borstel zorgt voor een optimale reiniging op verschillende vloeroppervlakken. Het groene materiaal is ideaal voor het verwijderen van vuil en vlekken, waardoor je vloeren er weer als nieuw uitzien.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame producten. Deze schrobborstel is ontworpen om lang mee te gaan en is bestand tegen intensief gebruik.

3. Compatibiliteit: De Numatic Longlife Schrobborstel Groen 280 mm Octo is compatibel met verschillende Numatic schrobzuigmachines en schrobbers, waardoor het een veelzijdige keuze is voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik.

4. Efficiënte Schoonmaak: Deze borstel maakt het reinigen van vloeren eenvoudig en efficiënt. Dankzij de Octo-structuur en de hoogwaardige materialen worden zelfs hardnekkige vlekken en vuil moeiteloos verwijderd.


Optimaliseer je Schoonmaakproces met de Numatic Longlife Schrobborstel Groen 280 mm Octo!


Of je nu een professionele schoonmaker bent of gewoon je huis schoon wilt houden, de Numatic Longlife Schrobborstel Groen 280 mm Octo zal je helpen om je schoonmaakwerkzaamheden met gemak uit te voeren.

Heb je vragen over de compatibiliteit van deze borstel met je huidige schoonmaakmachine of wil je meer informatie? Ons deskundige team staat klaar om je te helpen.

Bestel vandaag nog de Numatic Longlife Schrobborstel Groen 280 mm Octo bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor een vlekkeloze schoonmaakervaring!