Numatic longlife schrobborstel groen 300 mm octo

Productnr.: SGE-606153

€ 420,22
(1 stuk(s) = € 420,22)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic longlife schrobborstel groen 300 mm octo

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we je de hoogwaardige Numatic Longlife Schrobborstel Groen 300 mm Octo, een onmisbaar hulpmiddel voor grondige en efficiënte vloerreiniging.


Waarom kiezen voor de Numatic Longlife Schrobborstel Groen 300 mm Octo:


1. Krachtige Reiniging: De Octo-structuur van deze borstel zorgt voor een krachtige en effectieve reiniging van diverse vloeroppervlakken. Het groene materiaal is bij uitstek geschikt voor het verwijderen van vuil, vlekken en hardnekkig vuil.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare producten. Deze schrobborstel is ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan en behoudt zijn reinigingsprestaties over een lange periode.

3. Compatibiliteit: De Numatic Longlife Schrobborstel Groen 300 mm Octo is compatibel met verschillende Numatic schrobzuigmachines en schrobbers, waardoor het een veelzijdige keuze is voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik.

4. Efficiënte Schoonmaak: Deze borstel maakt het reinigen van vloeren eenvoudig en efficiënt. Dankzij de Octo-structuur en de hoogwaardige materialen worden zelfs de meest hardnekkige vlekken moeiteloos verwijderd.


Optimaliseer je Schoonmaakproces met de Numatic Longlife Schrobborstel Groen 300 mm Octo!


Of je nu een professionele schoonmaker bent of gewoon je huis brandschoon wilt houden, de Numatic Longlife Schrobborstel Groen 300 mm Octo zal je helpen om je schoonmaakwerkzaamheden met gemak uit te voeren.

Heb je vragen over de compatibiliteit van deze borstel met je huidige schoonmaakmachine of wil je meer informatie? Ons deskundige team staat paraat om je te assisteren.

Bestel vandaag nog de Numatic Longlife Schrobborstel Groen 300 mm Octo bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor een onberispelijke schoonmaakervaring!