Numatic longlife schrobborstel groen 370 mm

Productnr.: SGE-606302

€ 413,08
(1 stuk(s) = € 413,08)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic longlife schrobborstel groen 370 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen hebben we de hoogwaardige Numatic Longlife Schrobborstel Groen 370 mm, een onmisbaar hulpmiddel voor professionele en grondige vloerreiniging.


Waarom kiezen voor de Numatic Longlife Schrobborstel Groen 370 mm:


1. Uitstekende Reiniging: De groene borstelharen van deze borstel zijn speciaal ontworpen voor krachtige reiniging. Ze verwijderen moeiteloos vuil, vlekken en hardnekkig vuil van diverse vloeroppervlakken.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn duurzame producten, en deze schrobborstel is geen uitzondering. Het is ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan en behoudt zijn schoonmaakprestaties over een lange periode.

3. Compatibiliteit: De Numatic Longlife Schrobborstel Groen 370 mm is compatibel met verschillende Numatic schrobzuigmachines en schrobbers, waardoor het een veelzijdige keuze is voor professioneel gebruik.

4. Efficiëntie: Deze borstel maakt het reinigen van vloeren eenvoudig en efficiënt. De grotere borstelbreedte van 370 mm zorgt voor een grotere dekking en bespaart tijd.


Optimaliseer je Schoonmaakproces met de Numatic Longlife Schrobborstel Groen 370 mm!


Of je nu een schoonmaakprofessional bent of verantwoordelijk bent voor het schoonhouden van een groot oppervlak, de Numatic Longlife Schrobborstel Groen 370 mm zal je helpen om je schoonmaakwerkzaamheden snel en grondig uit te voeren.

Heb je vragen over de compatibiliteit van deze borstel met je huidige schoonmaakmachine of wil je meer informatie? Ons deskundige team staat klaar om je te assisteren.

Bestel vandaag nog de Numatic Longlife Schrobborstel Groen 370 mm bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor een vlekkeloze schoonmaakervaring!