Numatic longlife schrobborstel groen 550 mm

Productnr.: SGE-606551

€ 563,46
(1 stuk(s) = € 563,46)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic longlife schrobborstel groen 550 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen hebben we de Numatic Longlife Schrobborstel Groen 550 mm, de ideale keuze voor wie op zoek is naar een professionele en duurzame oplossing voor vloerreiniging.


Waarom kiezen voor de Numatic Longlife Schrobborstel Groen 550 mm:


1. Uitstekende Reiniging: De groene borstelharen van deze borstel zijn ontworpen voor krachtige reiniging. Ze verwijderen vuil, vlekken en hardnekkig vuil met gemak, en zorgen voor een schone en glanzende vloer.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn duurzame producten, en deze schrobborstel is daar geen uitzondering op. Hij is ontworpen om langdurig en intensief gebruik te weerstaan, wat de kosten op lange termijn verlaagt.

3. Compatibiliteit: De Numatic Longlife Schrobborstel Groen 550 mm is compatibel met verschillende Numatic schrobzuigmachines en schrobbers, waardoor het een veelzijdige keuze is voor professioneel gebruik.

4. Efficiëntie: Met een borstelbreedte van 550 mm kun je grotere oppervlakken in minder tijd reinigen, wat resulteert in een efficiënter schoonmaakproces.


Optimaliseer je Schoonmaakwerkzaamheden met de Numatic Longlife Schrobborstel Groen 550 mm!


Of je nu verantwoordelijk bent voor de reiniging van grote commerciële ruimtes, magazijnen of andere vloeroppervlakken, de Numatic Longlife Schrobborstel Groen 550 mm zal je helpen om je schoonmaakwerkzaamheden snel en grondig uit te voeren.

Heb je vragen over de compatibiliteit van deze borstel met je huidige schoonmaakmachine of wil je meer informatie? Ons deskundige team staat voor je klaar om je te assisteren.

Bestel vandaag nog de Numatic Longlife Schrobborstel Groen 550 mm bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor een vlekkeloze schoonmaakervaring!