Numatic longlife schrobborstel rood 370 mm

Productnr.: SGE-606303

€ 403,38
(1 stuk(s) = € 403,38)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic longlife schrobborstel rood 370 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we je de Numatic Longlife Schrobborstel Rood 370 mm aan, een essentieel hulpmiddel voor professionele vloerreiniging.


Waarom kiezen voor de Numatic Longlife Schrobborstel Rood 370 mm:


1. Uitstekende Reiniging: Deze borstel, met zijn rode borstelharen, is ontworpen om zelfs de meest hardnekkige vuil- en vlekken op vloeren te verwijderen. Het resultaat is een grondige en glanzende schoonmaak.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om de duurzaamheid van zijn producten, en deze schrobborstel is daar geen uitzondering op. Hij is gebouwd om intensief gebruik te weerstaan, wat resulteert in een lange levensduur en kostenbesparing op de lange termijn.

3. Compatibiliteit: De Numatic Longlife Schrobborstel Rood 370 mm past op verschillende Numatic schrobzuigmachines en schrobbers, waardoor hij een veelzijdige keuze is voor professioneel gebruik.

4. Efficiëntie: Met een royale borstelbreedte van 370 mm kun je snel en efficiënt grotere vloeroppervlakken reinigen. Hierdoor is deze borstel ideaal voor schoonmaakwerkzaamheden in bijvoorbeeld magazijnen, showrooms en productieruimtes.


Verbeter je Schoonmaakwerkzaamheden met de Numatic Longlife Schrobborstel Rood 370 mm!


Of je nu verantwoordelijk bent voor het onderhoud van commerciële, industriële of openbare ruimtes, de Numatic Longlife Schrobborstel Rood 370 mm zal je helpen om snel en effectief schoon te maken.

Heb je vragen over de compatibiliteit van deze borstel met je huidige schoonmaakmachine of wil je meer informatie? Ons deskundige team staat klaar om je te assisteren.

Bestel vandaag nog de Numatic Longlife Schrobborstel Rood 370 mm bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor topprestaties in schoonmaakwerkzaamheden!