Numatic longlife schrobborstel rood 450 mm

Productnr.: SGE-606307

€ 544,54
(1 stuk(s) = € 544,54)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic longlife schrobborstel rood 450 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen presenteren we met trots de Numatic Longlife Schrobborstel Rood 450 mm, een essentieel hulpmiddel voor professionele vloerreiniging.


Waarom kiezen voor de Numatic Longlife Schrobborstel Rood 450 mm:


1. Indrukwekkende Reinigingskracht: Deze borstel, met zijn rode borstelharen, is speciaal ontworpen om zelfs de meest hardnekkige vuil- en vlekken op vloeren te verwijderen. Het resultaat is een vlekkeloos schone en glanzende vloer.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om de duurzaamheid van zijn producten, en deze schrobborstel is geen uitzondering. Hij is gebouwd om intensief gebruik te weerstaan, wat resulteert in een lange levensduur en kostenbesparing op de lange termijn.

3. Compatibiliteit: De Numatic Longlife Schrobborstel Rood 450 mm is compatibel met verschillende Numatic schrobzuigmachines en schrobbers, waardoor hij een veelzijdige keuze is voor professioneel gebruik.

4. Efficiëntie: Met een royale borstelbreedte van 450 mm kun je snel en efficiënt grotere vloeroppervlakken reinigen. Hierdoor is deze borstel ideaal voor schoonmaakwerkzaamheden in bijvoorbeeld magazijnen, showrooms en productieruimtes.


Optimaliseer je Schoonmaakwerkzaamheden met de Numatic Longlife Schrobborstel Rood 450 mm!


Of je nu verantwoordelijk bent voor het onderhoud van commerciële, industriële of openbare ruimtes, de Numatic Longlife Schrobborstel Rood 450 mm zal je helpen om snel en effectief schoon te maken.

Heb je vragen over de compatibiliteit van deze borstel met je huidige schoonmaakmachine of wil je meer informatie? Ons deskundige team staat klaar om je te assisteren.

Bestel vandaag nog de Numatic Longlife Schrobborstel Rood 450 mm bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor buitengewone schoonmaakresultaten!