Numatic longlife schrobborstel rood 550 mm

Productnr.: SGE-901050

€ 522,97
(1 stuk(s) = € 522,97)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic longlife schrobborstel rood 550 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen stellen we graag de Numatic Longlife Schrobborstel Rood 550 mm aan je voor, een onmisbaar instrument voor professionele vloerreiniging.


Waarom Kiezen Voor De Numatic Longlife Schrobborstel Rood 550 mm:


1. Krachtige Reiniging: Deze borstel, met zijn rode borstelharen, is ontworpen om zelfs de meest hardnekkige vuil- en vlekken op vloeren moeiteloos te verwijderen. Het resultaat is een vlekkeloos schone en glanzende vloer.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om de duurzaamheid van zijn producten, en deze schrobborstel is geen uitzondering. Hij is gebouwd om intensief gebruik te weerstaan, wat resulteert in een lange levensduur en kostenbesparing op de lange termijn.

3. Compatibiliteit: De Numatic Longlife Schrobborstel Rood 550 mm is ontworpen om te passen bij verschillende Numatic schrobzuigmachines en schrobbers, waardoor hij een veelzijdige keuze is voor professioneel gebruik.

4. Efficiëntie: Met een royale borstelbreedte van 550 mm kun je snel en efficiënt grotere vloeroppervlakken reinigen. Dit maakt de borstel ideaal voor het schoonmaken van magazijnen, showrooms en productieruimtes.


Optimaliseer Je Schoonmaakwerkzaamheden Met De Numatic Longlife Schrobborstel Rood 550 mm!


Of je nu verantwoordelijk bent voor het onderhoud van commerciële, industriële of openbare ruimtes, de Numatic Longlife Schrobborstel Rood 550 mm zal je helpen om snel en effectief schoon te maken.

Heb je vragen over de compatibiliteit van deze borstel met je huidige schoonmaakmachine of wil je meer informatie? Ons deskundige team staat klaar om je te assisteren.

Bestel vandaag nog de Numatic Longlife Schrobborstel Rood 550 mm bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor indrukwekkende schoonmaakresultaten!