Numatic longlife schrobborstel TT1535G

Productnr.: SGE-606226

€ 214,09
(1 stuk(s) = € 214,09)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic longlife schrobborstel TT1535G

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen introduceren we met trots de Numatic Longlife Schrobborstel TT1535G, een onmisbaar hulpmiddel voor professionele vloerreiniging.


Waarom Kiezen voor de Numatic Longlife Schrobborstel TT1535G:


1. Krachtige Reiniging: De TT1535G schrobborstel is uitgerust met duurzame borstelharen die zelfs de meest hardnekkige vuil- en vlekken op vloeren moeiteloos verwijderen. Dit resulteert in een grondig gereinigde en glanzende vloer.

2. Uitzonderlijke Duurzaamheid: Numatic staat bekend om de kwaliteit en duurzaamheid van zijn producten, en deze schrobborstel is daarop geen uitzondering. Hij is ontworpen om langdurig intensief gebruik te weerstaan, wat resulteert in kostenefficiëntie op de lange termijn.

3. Compatibiliteit: De Numatic Longlife Schrobborstel TT1535G is speciaal ontworpen om te passen bij verschillende Numatic schrobzuigmachines en schrobbers, waardoor hij veelzijdig inzetbaar is voor professioneel gebruik.

4. Efficiëntie: Met een royale borstelbreedte zorgt de TT1535G voor snelle en efficiënte reiniging van grotere vloeroppervlakken. Dit maakt hem ideaal voor gebruik in magazijnen, showrooms en productieruimtes.


Optimaliseer Je Schoonmaakwerkzaamheden Met de Numatic Longlife Schrobborstel TT1535G!


Of je nu verantwoordelijk bent voor het onderhoud van commerciële, industriële of openbare ruimtes, de Numatic Longlife Schrobborstel TT1535G zal je helpen om snel en effectief schoon te maken.

Heb je vragen over de compatibiliteit van deze borstel met je huidige schoonmaakmachine of wil je meer informatie? Ons deskundige team staat klaar om je te assisteren.

Bestel vandaag nog de Numatic Longlife Schrobborstel TT1535G bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor indrukwekkende schoonmaakresultaten!