Numatic longlife schrobborstel zwart 280 mm octo

Productnr.: SGE-606287

€ 398,25
(1 stuk(s) = € 398,25)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic longlife schrobborstel zwart 280 mm octo

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we de Numatic Longlife Schrobborstel aan, een krachtig hulpmiddel voor professionele vloerreiniging. Deze zwarte octo borstel met een breedte van 280 mm is ontworpen om de meest uitdagende reinigingstaken aan te kunnen.


Waarom Kiezen voor de Numatic Longlife Schrobborstel (Zwart 280 mm):


1. Uitstekende Reinigingskracht: Deze borstel is voorzien van duurzame borstelharen die grondig en effectief vuil, vlekken en aanslag verwijderen. Ongeacht het type vloeroppervlak, deze borstel levert indrukwekkende reinigingsresultaten.

2. Robuuste Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn productkwaliteit en duurzaamheid. Deze borstel is ontworpen om lang mee te gaan, zelfs bij intensief gebruik, wat resulteert in kostenefficiënte prestaties op de lange termijn.

3. Compatibiliteit: De Numatic Longlife Schrobborstel (Zwart 280 mm) is ontworpen om te passen bij verschillende Numatic schrobzuigmachines en schrobbers, waardoor hij veelzijdig inzetbaar is voor professioneel gebruik.

4. Efficiënte Reiniging: Met een royale borstelbreedte maakt deze borstel snel en effectief grotere vloeroppervlakken schoon, wat ideaal is voor gebruik in magazijnen, productieruimtes en commerciële omgevingen.


Optimaliseer Je Schoonmaakwerkzaamheden Met de Numatic Longlife Schrobborstel!


Of je nu verantwoordelijk bent voor het onderhoud van kantoren, winkels, scholen of andere openbare ruimtes, de Numatic Longlife Schrobborstel (Zwart 280 mm) is je betrouwbare partner voor een brandschone vloer.

Heb je vragen over de compatibiliteit van deze borstel met je huidige schoonmaakmachine of wil je meer informatie? Ons deskundige team staat voor je klaar.

Bestel vandaag nog de Numatic Longlife Schrobborstel (Zwart 280 mm) bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor indrukwekkende schoonmaakresultaten!