Numatic MDA-38 Padhouder 400mm Kort (Porcupine)

Productnr.: SGE-606700

€ 192,52
(1 stuk(s) = € 192,52)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic MDA-38 Padhouder 400mm Kort (Porcupine)

Schoonmaakgroothandel Emmen presenteert de Numatic MDA-38 Padhouder van 400mm Kort, ook wel bekend als de "Porcupine". Dit is de ideale keuze voor diepgaande vloerreiniging en het verwijderen van hardnekkig vuil en aanslag.


Waarom de Numatic MDA-38 Padhouder kiezen:


1. Uitzonderlijke Reiniging: De "Porcupine" padhouder is ontworpen met borstelharen van hoge kwaliteit die effectief vuil en vlekken losmaken van de vloer. Dit resulteert in een grondige en glanzende reiniging.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om duurzame en betrouwbare producten. De MDA-38 Padhouder is geen uitzondering. U kunt vertrouwen op langdurige prestaties, zelfs bij intensief gebruik.

3. Compatibiliteit: Deze padhouder is geschikt voor verschillende Numatic schrobzuigmachines, waardoor het een veelzijdige keuze is voor uw schoonmaakbehoeften.

4. Gebruiksgemak: Het bevestigen en verwijderen van de padhouder is eenvoudig en snel, waardoor uw schoonmaakteam efficiënt kan werken.


Verbeter de Kwaliteit van uw Vloerreiniging met de Numatic MDA-38 Padhouder van 400mm Kort!


Of u nu verantwoordelijk bent voor het onderhouden van vloeren in kantoren, magazijnen, scholen of andere locaties met diverse vloertypen, de Numatic MDA-38 Padhouder van 400mm Kort zal de reinigingsresultaten naar een hoger niveau tillen.

Heeft u vragen over de compatibiliteit van deze padhouder met uw huidige Numatic schrobzuigmachine of wenst u meer informatie?

Neem gerust contact op met ons deskundige team.

Bestel vandaag nog de Numatic MDA-38 Padhouder van 400mm Kort (Porcupine) bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor een professionele en grondige vloerreiniging!