Numatic microTex filter voor RSV 130- RSB 140

Productnr.: SGE-604914

€ 122,06
(1 stuk(s) = € 122,06)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic microTex filter voor RSV 130- RSB 140

Het Numatic MicroTex filter is ontworpen om te passen bij de RSV 130 en RSB 140 stofzuigers en biedt optimale filtratieprestaties. Dit hoogwaardige filter zorgt ervoor dat de lucht die uit uw stofzuiger komt schoon en vrij van stofdeeltjes is, waardoor de luchtkwaliteit in uw ruimte verbetert.


Belangrijkste kenmerken:


  1. Compatibel met RSV 130 en RSB 140: Dit filter is speciaal ontworpen om te passen bij de RSV 130 en RSB 140 stofzuigers van Numatic, waardoor u de filtratieprestaties van uw stofzuiger kunt verbeteren.
  2. MicroTex Filtratie: Het MicroTex filter vangt kleine stofdeeltjes en allergenen op, wat zorgt voor een schonere en gezondere omgeving.
  3. Eenvoudige Installatie: Het vervangen van het filter is snel en gemakkelijk, waardoor uw stofzuiger snel weer operationeel is.
  4. Hoogwaardige Kwaliteit: Numatic staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare producten. Dit filter is gemaakt van hoogwaardige materialen voor langdurige prestaties.


Bestel nu en verbeter de luchtkwaliteit in uw ruimte!


Het Numatic MicroTex filter voor RSV 130 en RSB 140 stofzuigers is een essentiële aanvulling op uw stofzuigeruitrusting. Bestel vandaag nog en geniet van een schonere en gezondere luchtkwaliteit in uw ruimte.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg het Numatic MicroTex filter toe aan uw schoonmaakuitrusting en ervaar de voordelen van verbeterde luchtfiltratie.