Numatic mopsteel 3-delig

Productnr.: SGE-629100

€ 21,84
(1 stuk(s) = € 21,84)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic mopsteel 3-delig

De Numatic 3-delige mopsteel is de perfecte metgezel voor professionele schoonmakers en huishoudens die streven naar een grondige en efficiënte schoonmaak. Deze mopsteel combineert gebruiksgemak, comfort en duurzaamheid in één handig pakket.


Belangrijkste kenmerken:

  • 3-Delig Ontwerp: Deze mopsteel bestaat uit drie afzonderlijke delen die eenvoudig kunnen worden gemonteerd en gedemonteerd. Dit maakt opslag en transport uiterst handig.
  • Comfortabel Handvat: De ergonomische handgreep zorgt voor een comfortabele grip tijdens het schoonmaken, waardoor vermoeidheid wordt verminderd, zelfs bij langdurig gebruik.
  • Duurzaamheid: De mopsteel is vervaardigd volgens de hoge kwaliteitsnormen van Numatic en is gebouwd om lang mee te gaan, zelfs in veeleisende schoonmaaksituaties.
  • Compatibiliteit: Deze 3-delige mopsteel is compatibel met een breed scala aan mopkoppen en accessoires, waardoor u flexibel kunt zijn in uw schoonmaakwerkzaamheden.
  • Professioneel en Huiselijk Gebruik: Of u nu een professionele schoonmaker bent of uw huis schoonmaakt, deze mopsteel is geschikt voor zowel zakelijk als huishoudelijk gebruik.


Bestel nu en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!

De Numatic 3-delige mopsteel is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en duurzame schoonmaakpartner. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de efficiëntie van deze hoogwaardige mopsteel.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg de Numatic 3-delige mopsteel toe aan uw schoonmaakuitrusting en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!