Numatic mopsteel 3-delig met comfortgrip

Productnr.: SGE-628094

€ 38,13
(1 stuk(s) = € 38,13)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic mopsteel 3-delig met comfortgrip

De Numatic 3-delige mopsteel met comfortgrip is de ideale keuze voor professionele schoonmakers en huishoudens die streven naar een grondige en efficiënte schoonmaak, zonder concessies te doen aan comfort. Deze mopsteel biedt het beste van beide werelden - duurzaamheid en gebruiksgemak.


Belangrijkste kenmerken:

  • 3-Delig Ontwerp: Deze mopsteel bestaat uit drie afzonderlijke delen die eenvoudig kunnen worden gemonteerd en gedemonteerd. Dit maakt opslag en transport uiterst handig.
  • Comfortabele Grip: De comfortgrip handgreep is ergonomisch ontworpen en biedt extra comfort tijdens het schoonmaken. U kunt langer en met minder inspanning schoonmaken.
  • Duurzaamheid: De mopsteel is vervaardigd volgens de hoge kwaliteitsnormen van Numatic en is gebouwd om lang mee te gaan, zelfs in veeleisende schoonmaaksituaties.
  • Compatibiliteit: Deze 3-delige mopsteel is compatibel met een breed scala aan mopkoppen en accessoires, waardoor u flexibel kunt zijn in uw schoonmaakwerkzaamheden.
  • Professioneel en Huiselijk Gebruik: Of u nu een professionele schoonmaker bent of uw huis schoonmaakt, deze mopsteel is geschikt voor zowel zakelijk als huishoudelijk gebruik.


Bestel nu en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!

De Numatic 3-delige mopsteel met comfortgrip biedt extra comfort en efficiëntie tijdens het schoonmaken. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de duurzaamheid van deze hoogwaardige mopsteel.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg de Numatic 3-delige mopsteel met comfortgrip toe aan uw schoonmaakuitrusting en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!