Numatic mopsteel telescopisch, 110-180 cm

Productnr.: SGE-629101

€ 38,50
(1 stuk(s) = € 38,50)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic mopsteel telescopisch, 110-180 cm

De Numatic Telescopische Mopsteel met een verstelbare lengte van 110-180 cm is de ultieme schoonmaaktool voor professionele schoonmakers en huishoudens die flexibiliteit en efficiëntie waarderen. Met deze telescopische mopsteel kunt u de lengte aanpassen aan uw specifieke schoonmaakbehoeften.


Belangrijkste kenmerken:

  • Verstelbare Lengte: Deze telescopische mopsteel heeft een verstelbare lengte van 110 cm tot 180 cm, waardoor u eenvoudig de optimale lengte kunt kiezen voor verschillende schoonmaaktaken.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: De mopsteel is vervaardigd volgens de hoge kwaliteitsnormen van Numatic en is ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage, wat zorgt voor een lange levensduur.
  • Eenvoudig te Gebruiken: Het verstelmechanisme is eenvoudig te bedienen, zodat u snel van lengte kunt wisselen tijdens het schoonmaken.
  • Compatibiliteit: Deze telescopische mopsteel is compatibel met een breed scala aan mopkoppen en accessoires, waardoor u flexibel kunt zijn in uw schoonmaakwerkzaamheden.
  • Professioneel en Huiselijk Gebruik: Of u nu een professionele schoonmaker bent of uw huis schoonmaakt, deze telescopische mopsteel past zich aan uw behoeften aan.


Bestel nu en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!

De Numatic Telescopische Mopsteel 110-180 cm biedt ultieme flexibiliteit en efficiëntie tijdens het schoonmaken. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de veelzijdigheid van deze hoogwaardige mopsteel.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg de Numatic Telescopische Mopsteel 110-180 cm toe aan uw schoonmaakuitrusting en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!