Numatic mopsteel telescopisch, 110-180 cm met comfortgrip

Productnr.: SGE-629074

€ 58,36
(1 stuk(s) = € 58,36)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic mopsteel telescopisch, 110-180 cm met comfortgrip

De Numatic Telescopische Mopsteel met een verstelbare lengte van 110-180 cm en een comfortgrip is de perfecte metgezel voor professionele schoonmakers en huishoudens die streven naar een grondige en efficiënte schoonmaak, zonder concessies te doen aan comfort. Deze telescopische mopsteel biedt veelzijdigheid en ergonomisch gemak.


Belangrijkste kenmerken:

  • Verstelbare Lengte: Deze telescopische mopsteel heeft een verstelbare lengte van 110 cm tot 180 cm, waardoor u eenvoudig de optimale lengte kunt kiezen voor verschillende schoonmaaktaken.
  • Comfortabele Grip: De comfortgrip handgreep is ergonomisch ontworpen en biedt extra comfort tijdens het schoonmaken. U kunt langer en met minder inspanning schoonmaken.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: De mopsteel is vervaardigd volgens de hoge kwaliteitsnormen van Numatic en is ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage, wat zorgt voor een lange levensduur.
  • Eenvoudig te Gebruiken: Het verstelmechanisme is eenvoudig te bedienen, zodat u snel van lengte kunt wisselen tijdens het schoonmaken.
  • Compatibiliteit: Deze telescopische mopsteel is compatibel met een breed scala aan mopkoppen en accessoires, waardoor u flexibel kunt zijn in uw schoonmaakwerkzaamheden.


Bestel nu en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!

De Numatic Telescopische Mopsteel 110-180 cm met comfortgrip biedt ultieme flexibiliteit en comfort tijdens het schoonmaken. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de veelzijdigheid van deze hoogwaardige mopsteel.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg de Numatic Telescopische Mopsteel 110-180 cm met comfortgrip toe aan uw schoonmaakuitrusting en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!