Numatic ND5 adapterkit

Productnr.: SGE-C864150

€ 227,77
(1 stuk(s) = € 227,77)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic ND5 adapterkit

De Numatic ND5 Adapterkit is de perfecte accessoire om uw stofzuiger nog veelzijdiger te maken. Deze kit is ontworpen om te passen bij de ND5-serie van Numatic-stofzuigers en biedt handige aanpassingen en uitbreidingen voor uw reinigingsbehoeften.


Belangrijkste kenmerken:


  1. Compatibel met de ND5-serie: Deze adapterkit is speciaal ontworpen om te werken met stofzuigers uit de Numatic ND5-serie, waardoor u de functionaliteit van uw stofzuiger kunt verbeteren.
  2. Veelzijdige Accessoires: De kit bevat diverse accessoires en opzetstukken die uw stofzuiger geschikt maken voor verschillende schoonmaaktaken, van het reinigen van vloeren tot het bereiken van moeilijk bereikbare plekken.
  3. Eenvoudige Installatie: Het monteren van deze adapterkit op uw stofzuiger is snel en eenvoudig, waardoor u direct aan de slag kunt met de gewenste schoonmaakklus.
  4. Hoogwaardige Kwaliteit: Numatic staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare producten. Deze adapterkit is gemaakt van hoogwaardige materialen voor langdurige prestaties.


Bestel nu en ontdek nieuwe mogelijkheden!


De Numatic ND5 Adapterkit opent de deur naar nieuwe mogelijkheden voor uw stofzuiger. Bestel vandaag nog en ontdek hoe u uw stofzuiger kunt aanpassen aan verschillende reinigingsbehoeften.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg de Numatic ND5 Adapterkit toe aan uw schoonmaakuitrusting en maak uw schoonmaakwerkzaamheden efficiënter en effectiever.