Numatic NKA-101P Zijkit afvalunit 120 liter

Productnr.: SGE-904340

€ 155,79
(1 stuk(s) = € 155,79)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NKA-101P Zijkit afvalunit 120 liter

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we de Numatic NKA-101P zijkit met 120 liter afvalunit aan, een uiterst handige toevoeging voor uw schoonmaakwagen. Deze zijkit is ontworpen om uw schoonmaakproces te optimaliseren en uw werkruimte netjes en opgeruimd te houden.


Waarom kiezen voor de Numatic NKA-101P Zijkit met Afvalunit:


1. Efficiënte Afvalverwerking: De 120 liter afvalunit biedt voldoende ruimte om afval tijdens uw schoonmaakrondes te verzamelen, waardoor u niet steeds naar een externe afvalcontainer hoeft te lopen.

2. Schone en Netjes Werkomgeving: Houd uw werkruimte schoon en opgeruimd door al het afval veilig en discreet op te bergen in de afvalunit.

3. Eenvoudige Montage: De zijkit met afvalunit kan eenvoudig worden gemonteerd op uw schoonmaakwagen, waardoor u direct klaar bent voor gebruik.

4. Duurzaam en Betrouwbaar: Numatic staat bekend om zijn duurzame en hoogwaardige producten, en de NKA-101P is geen uitzondering. U kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en lange levensduur van deze zijkit.


Optimaliseer uw Schoonmaakproces met de Numatic NKA-101P Zijkit met Afvalunit!


Of u nu in een kantoorgebouw, hotel, ziekenhuis of een andere faciliteit werkt, de Numatic NKA-101P zijkit met afvalunit zal uw schoonmaakproces aanzienlijk verbeteren.

Met voldoende ruimte voor afvalverwerking en een opgeruimde werkruimte kunt u uw taken efficiënter en effectiever uitvoeren.

Heeft u vragen over het gebruik van de Numatic NKA-101P zijkit met afvalunit of wilt u meer informatie? Ons deskundige team staat voor u klaar om te helpen.

Bestel vandaag nog de Numatic NKA-101P zijkit met afvalunit bij Schoonmaakgroothandel Emmen en maak uw schoonmaakwerk gemakkelijker!