Numatic NKA-110 Kit

Productnr.: SGE-629407

€ 242,26
(1 stuk(s) = € 242,26)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NKA-110 Kit

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we de Numatic NKA-110 Kit aan, een handige set accessoires om uw schoonmaakwagen te verbeteren en uw schoonmaakprocessen efficiënter te maken. Deze kit is ontworpen om u te helpen bij het leveren van hoogwaardige schoonmaakdiensten in verschillende faciliteiten.


Waarom kiezen voor de Numatic NKA-110 Kit:


1. Optimaliseer Uw Opbergmogelijkheden: De kit bevat handige opbergvakken en manden die eenvoudig aan uw schoonmaakwagen kunnen worden bevestigd. Hiermee kunt u al uw schoonmaakbenodigdheden netjes en georganiseerd opbergen.

2. Verbeter de Mobiliteit: De set bevat wielen die aan de achterkant van uw schoonmaakwagen kunnen worden gemonteerd, waardoor de wagen gemakkelijker te verplaatsen is, vooral bij zware belasting.

3. Accessoires voor Specifieke Taken: De kit bevat specifieke accessoires, zoals een emmerhouder en een mopemmer met pers, om u te helpen bij het uitvoeren van verschillende schoonmaaktaken, zoals dweilen en vloerreiniging.

4. Duurzaam en Betrouwbaar: Numatic staat bekend om zijn duurzame en hoogwaardige producten, en de NKA-110 Kit is geen uitzondering. U kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en lange levensduur van deze accessoires.


Verbeter Uw Schoonmaakwerkzaamheden met de Numatic NKA-110 Kit!


Of u nu verantwoordelijk bent voor het schoonmaken van kantoren, hotels, scholen of andere faciliteiten, de Numatic NKA-110 Kit zal u helpen uw schoonmaakwerkzaamheden te stroomlijnen en te verbeteren.

Met verbeterde opbergmogelijkheden en mobiliteit kunt u efficiënter werken en een schone en gezonde omgeving bieden aan uw klanten en medewerkers.

Heeft u vragen over het gebruik van de Numatic NKA-110 Kit of wilt u meer informatie? Ons deskundige team staat voor u klaar om te helpen.

Bestel vandaag nog de Numatic NKA-110 Kit bij Schoonmaakgroothandel Emmen en optimaliseer uw schoonmaakwagen voor betere prestaties!