Numatic NKA-114 Kit

Productnr.: SGE-629455

€ 236,17
(1 stuk(s) = € 236,17)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NKA-114 Kit

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we de Numatic NKA-114 Kit aan, een uitgebreide set accessoires om uw schoonmaakwagen te upgraden en uw schoonmaakwerkzaamheden gemakkelijker en efficiënter te maken. Deze kit is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionele schoonmaakteams in verschillende sectoren.


Waarom kiezen voor de Numatic NKA-114 Kit:


1. Verbeterde Opbergmogelijkheden: De kit bevat diverse opbergvakken en manden die eenvoudig aan uw schoonmaakwagen kunnen worden bevestigd. Hiermee kunt u al uw schoonmaakbenodigdheden georganiseerd en binnen handbereik houden.

2. Maximale Mobiliteit: Met inbegrepen wielen voor uw schoonmaakwagen kunt u zware ladingen moeiteloos verplaatsen, waardoor uw team efficiënter kan werken.

3. Specifieke Accessoires voor Diverse Taken: De kit omvat specifieke accessoires zoals een emmerhouder en mopemmer met pers om u te helpen bij verschillende schoonmaaktaken, van vloerreiniging tot het schoonmaken van oppervlakken.

4. Duurzaam en Betrouwbaar: Numatic staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare producten. De NKA-114 Kit is ontworpen voor langdurig gebruik, zelfs in veeleisende omgevingen.


Optimaliseer Uw Schoonmaakwerkzaamheden met de Numatic NKA-114 Kit!


Of u nu verantwoordelijk bent voor het schoonmaken van kantoren, ziekenhuizen, hotels of andere faciliteiten, de Numatic NKA-114 Kit zal u helpen uw schoonmaakwerkzaamheden te verbeteren en te stroomlijnen.

Met betere opbergmogelijkheden en verbeterde mobiliteit kunt u efficiënter werken en een schone en hygiënische omgeving creëren.

Heeft u vragen over het gebruik van de Numatic NKA-114 Kit of wilt u meer informatie? Ons deskundige team staat voor u klaar om te helpen.

Bestel vandaag nog de Numatic NKA-114 Kit bij Schoonmaakgroothandel Emmen en optimaliseer uw schoonmaakwagen voor maximale prestaties!