Numatic NKA-13 (kit t.b.v. NKU-hotelwagen)

Productnr.: SGE-907145

€ 142,86
(1 stuk(s) = € 142,86)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NKA-13 (kit t.b.v. NKU-hotelwagen)

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we de Numatic NKA-13 Kit aan, speciaal ontworpen voor gebruik met NKU hotelwagens. Deze kit is de perfecte partner voor professionele schoonmaakteams in de hotelindustrie en helpt u om uw hotelkamers snel, efficiënt en grondig schoon te maken en te onderhouden.


Waarom kiezen voor de Numatic NKA-13 Kit:


1. Complete Set Accessoires: De kit bevat een breed scala aan accessoires die specifiek zijn ontworpen voor hotelreiniging, waaronder een stofzuiger, een waszak, een handdoekhouder, een beddengoedhouder en nog veel meer.

2. Efficiëntie en Gemak: Met de Numatic NKA-13 Kit kunt u alle benodigde hulpmiddelen en accessoires gemakkelijk meenemen in uw hotelwagen, waardoor u tijd en moeite bespaart bij het schoonmaken van meerdere kamers.

3. Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Numatic staat bekend om zijn hoogwaardige producten die zijn gebouwd om langdurig en betrouwbaar gebruik te weerstaan, zelfs in veeleisende hotelomgevingen.

4. Hygiëne op de Eerste Plaats: De kit bevat accessoires voor het hygiënisch opbergen van vuil wasgoed, gebruikte handdoeken en beddengoed, waardoor de algehele hygiëne in uw hotelkamers wordt gewaarborgd.


Optimaliseer Uw Hotelreiniging met de Numatic NKA-13 Kit!


Of u nu een klein boetiekhotel of een groot hotelketen beheert, de Numatic NKA-13 Kit zal u helpen om de reiniging van hotelkamers te stroomlijnen en de tevredenheid van uw gasten te vergroten.

Dankzij de handige accessoires kunt u uw werk sneller en efficiënter uitvoeren, waardoor u meer tijd heeft om aan de behoeften van uw gasten te voldoen.

Heeft u vragen over het gebruik van de Numatic NKA-13 Kit of wilt u meer informatie? Ons deskundige team staat voor u klaar om te helpen.

Bestel vandaag nog de Numatic NKA-13 Kit bij Schoonmaakgroothandel Emmen en optimaliseer uw hotelreinigingsproces voor maximale efficiëntie en hygiëne!