Numatic NKA1 (top kit t.b.v. NKU-hotelwagen)

Productnr.: SGE-903698

€ 136,73
(1 stuk(s) = € 136,73)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NKA1 (top kit t.b.v. NKU-hotelwagen)

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we de Numatic NKA1 Top Kit aan, speciaal ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met NKU hotelwagens. Deze kit is uw perfecte bondgenoot voor het snel en grondig schoonmaken en onderhouden van hotelkamers.


Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten kiezen voor de Numatic NKA1 Top Kit:


1. Complete Set Accessoires: De kit wordt geleverd met een uitgebreide reeks accessoires die zijn afgestemd op de behoeften van hotelreiniging, waaronder een stofzuiger, een waszak, een handdoekhouder, een beddengoedhouder en nog veel meer.

2. Verbeterde Efficiëntie: De Numatic NKA1 Top Kit stelt uw schoonmaakteam in staat om alle benodigde gereedschappen en accessoires handig mee te nemen op de hotelwagen, waardoor u tijd en moeite bespaart bij het schoonmaken van meerdere kamers.

3. Duurzaam en Betrouwbaar: Numatic staat bekend om zijn hoogwaardige producten die ontworpen zijn voor langdurig en betrouwbaar gebruik, zelfs in veeleisende hotelomgevingen.

4. Hygiënisch: De kit bevat accessoires voor het hygiënisch opbergen van vuil wasgoed, gebruikte handdoeken en beddengoed, waardoor de algehele hygiëne in uw hotelkamers wordt gewaarborgd.


Optimaliseer uw Hotelreiniging met de Numatic NKA1 Top Kit!


Of u nu een klein boetiekhotel of een grote hotelketen beheert, de Numatic NKA1 Top Kit zal u helpen om het reinigingsproces van uw hotelkamers te stroomlijnen en de tevredenheid van uw gasten te vergroten.

Dankzij de handige accessoires kunt u efficiënter werken en meer tijd besteden aan de behoeften van uw gasten.

Heeft u vragen over het gebruik van de Numatic NKA1 Top Kit of wilt u meer informatie? Ons deskundige team staat voor u klaar om te helpen. Bestel vandaag nog de Numatic NKA1 Top Kit bij Schoonmaakgroothandel Emmen en optimaliseer uw hotelreinigingsproces voor maximale efficiëntie en hygiëne!