Numatic NKA10 (top kit t.b.v. NKU-hotelwagen)

Productnr.: SGE-903707

€ 183,47
(1 stuk(s) = € 183,47)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NKA10 (top kit t.b.v. NKU-hotelwagen)

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we de Numatic NKA10 Top Kit aan, speciaal ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met NKU hotelwagens. Deze kit is de ideale oplossing voor hotels die streven naar een vlekkeloze en efficiënte schoonmaakservice.


Hier zijn enkele voordelen van de Numatic NKA10 Top Kit:


1. Compleet assortiment: Deze kit wordt geleverd met een uitgebreide reeks accessoires die zijn afgestemd op de behoeften van de hotelreiniging, waaronder een stofzuiger, een waszak, een handdoekhouder, een beddengoedhouder en nog veel meer.

2. Verbeterde efficiëntie: De Numatic NKA10 Top Kit stelt uw schoonmaakteam in staat om alle benodigde gereedschappen en accessoires handig mee te nemen op de hotelwagen, wat resulteert in tijdsbesparing en een gestroomlijnde schoonmaakroutine.

3. Duurzaam en betrouwbaar: Numatic staat bekend om zijn hoogwaardige producten die zijn ontworpen voor langdurig en betrouwbaar gebruik, zelfs in veeleisende hotelomgevingen.

4. Hygiënisch: De kit bevat accessoires voor het hygiënisch opbergen van vuil wasgoed, gebruikte handdoeken en beddengoed, wat zorgt voor een optimale hygiëne in uw hotelkamers.


Optimaliseer uw Hotelreiniging met de Numatic NKA10 Top Kit!


Of u nu een boetiekhotel, een resort of een groot hotel beheert, de Numatic NKA10 Top Kit zal u helpen om het reinigingsproces van uw hotelkamers te stroomlijnen en de tevredenheid van uw gasten te vergroten. Met handige accessoires kunnen uw medewerkers efficiënter werken en meer tijd besteden aan de behoeften van uw gasten.

Heeft u vragen over het gebruik van de Numatic NKA10 Top Kit of wilt u meer informatie? Ons deskundige team staat voor u klaar om te helpen. Bestel vandaag nog de Numatic NKA10 Top Kit bij Schoonmaakgroothandel Emmen en optimaliseer uw hotelreinigingsproces voor maximale efficiëntie en hygiëne!